top of page

SZEPT.

1-3.

ml_220730_230.jpeg

Balaton Boat Show 2023

Helyszín: Kenese Marina Port

Cím: 8174 Balatonkenese, Kikötő utca 2-4.

Dátum: 2023. szeptember 1-3.

FELPÖRGETTÜK a lítiumionokat, finomítottuk a dizájnt!

Pattanj velünk a fedélzetre szeptember 1-3. között a balatonkenesei kikötőben, és éld át a 100%-ban elektromos, 1-2 napos tavi túrahajózásra tervezett Stickl-hajók minden igényt kielégítő kényelmét és komfortját! Hogy pontosan mire vágysz, hidd el, ott dől majd csak el, amikor megérzed a csupán 40 cm-es (!) hajótest merülést, a legújabb formatervezésnek köszönhető stabilitást, és az elektromos hajók piacán innovációnak számító, akár 1 órán át tartó 30-50 km/h-s sebességhatárt!

 

KEVÉS A SZUFLA?

Nálunk nincs szükség üzemanyagra, hiszen parti áramról minden hajónk egyszerűen tölthető, így ha akár 8-10 km/h-s sebességgel túráznál hosszú órákon át, akár kicsit odapörkölnél az elektronoknak és 20-50 km/h-val húznád a kölyköket keresztül-kasul a Balatonon át, a Stickl Yachts e-hajóival - egy töltéssel is - könnyen elérheted, hogy boldog legyen a család!

🎯 STICKL E-HAJÓK A BALATON BOAT SHOW-N!

Láss, tapints, érezz és tesztelj!

 

2023. szeptember 1-3. között várunk szeretettel a Stickl Yachts standján, ahol amellett, hogy minden modellünket megnézheted, megsimogathatod és kényelmes kapitányüléseinkbe pattanhatsz, beleszippanthatsz abba az egyedülálló luxus élménybe, amit kizárólag a Stickl e-hajók kínálnak.

✍️ Akár a csendes, pihentető csordogálást, akár a tempó szerelmeseként az adrenalin zubogását élveznéd, az élménnyel most sem fukarkodunk, így, ha napközben bármelyik hajómodellünkbe szerelembe esnél, előzetes regisztrációt követően a nyílt vízen is kipróbálhatod e-hajóink kimagasló menetteljesítményét.

----

🚤 TESZTELHETŐ STICKL-MODELLEK

☆ E-motion 610

☆ E-volution 660 T/S

☆ E-spirit 730

☆ E-xcellence 820

Köszönjük, hogy feliratkoztál hírlevelünkre!

A7R09554_edited.jpg
bottom of page