top of page

JÚN.

10.

A7R04237_small.jpg

E-hajós tesztnap

Helyszín: Kékszalag Port, Balatonfüred (LUA Resort)

Cím: 8230 Balatonfüred, Anna sétány 5.

2023. június 10.  09.00 – 16.00

A Stickl Yachts flottája egyedülálló az e-hajózás világában.

A hajózás iránt érdeklődők ma testközelből is megismerhették legújabb fejlesztéseinket: a mindössze 40 cm merülésű E-volutiont,

az E-xcellence frissített verzióját, valamint a 30 km/h feletti sebességgel repesztő, vadiúj E-spiritet! Stickl-hajóflottánk minden tagja lítiumionoktól buzogva állt rendelkezésedre ezen a napon, hogy a vizek szerelmesei végre a vízen is kipróbálhassák, mennyire kényelmes és menő egy 100%-ban elektromos, mindemellett kiemelkedő menetteljesítményekkel bíró hajón tölteni az időt a Balatonon.

Húztuk a kicsiket a fánkon, vízisíztünk a balatoni fodrokon, vagy látogatóink igényei szerint csak élveztük a lusta hullámok mámorát egy Stickl elektromos hajón. Hiszen ezt kínáljuk hazai fejlesztésű e-hajóink fedélzetén, amit előzetes regisztrációval a KÉKSZALAG PORT kikötőben az érdeklődők kipróbálhatták JÚNIUS 10-én!

Ismerd meg a 100%-ban elektromos - bizonyos típusokat akár hajóvezetői jogosítvány nélkül is vezethető - Stickl-flottánkat, és REGISZTRÁLJ előzetesen az általad tesztelni kívánt modellre az alábbi linkre klikkelve!

bottom of page