top of page
A7R00429size.jpg

A MOSOLY ÖSSZEKÖT! 

Implant Központ Buda

Stickl%20LogoArtboard%201_edited.png
IMPLANT_LOGO.png

A varázslatos budai hegyoldalban létezik egy hely, amelynek a hírét először nem is hittük el!

 

Történt ugyanis, hogy a tulajdonosok – kedves ismerőseink - Dr. Horváth Ferenc és Dr. Gelesz Nikolett fogászati szakorvosok prémium színvonalú, ügyfélbarát egészségközpontjuk szolgáltatásaival elnyerték „A legjobb ügyfélélmény”  díjat. Kellő kíváncsisággal tele – tekintve, hogy alapvetően mégiscsak egy „fogászatról” volt szó –, úgy éreztük, ott a helyünk, hiszen ezt nekünk is muszáj „tesztelnünk”!

 

A hír igaz volt, hiszen az élmény – bár sosem gondoltuk, hogy fogászat kapcsán valaha majd ilyet állítunk – valóban egyedülálló, amelyhez kiváló szakmaiság, kellemes, és a luxus érzését nyújtó atmoszféra, valamint maximálisan pozitív ügyfélélmény párosult.

IKB_Varoterem.jpg
IKB_Dr.GeleszNikolett_negyzetes.jpg

HOLLYWOODI MOSOLY? TEGYÉL EGY PRÓBÁT!

Ha Stickl-hajótulajdonosként éget a vágy, hogy az egészséges és boldog mosolyodat egy kedves, körültekintő, szakorvosokból álló csapat prémium körülmények között biztosítsa, HASZNÁLD a hírlevélben kapott KÓDOT, és legkésőbb

2024. december 31-ig

 

FOGLALJ IDŐPONTOT!

Nem találod a kódot? Írj nekünk!

„Első találkozás csomag” tartalma

3D CT FELVÉTEL

Az Implant Központ klinikáin GENDEX GXDP-800 Cone Beam CT teszi teljessé a digitális diagnosztikát, mindezt felesleges sugárterhelés nélkül. A válogatott szakorvoscsapat munkájának minden területén ez a vizsgálóeszköz jelenti a legnagyobb segítséget, legyen szó egy egyszerűbb foghúzásról, gyökérkezelésről, szájsebészeti, illetve paradontológiai műtétről, vagy akár nagyobb volumenű implantációs beavatkozásról. A góckutatásban szintén kiemelt szerepe van a diagnosztikai eszköznek, hiszen segít feltérképezni a rejtett egészségügyi problémákat.

SZÁJVIZSGÁLAT

Az Implant Központ Buda szakorvosainak célja, hogy azonnali képet kapjanak a fogakról, azok állapotáról. Ehhez a ma már úttörőnek számító „caries” diagnosztikai technológiát alkalmazzák, mely röntgensugár nélkül teszi lehetővé mind a felületi, mind a fogak közötti, szabad szemmel nem látható fogszuvasodás korai felismerését. A klinikákon egyedülállóan 4 havonta kötelező kontrollvizsgálatot is tartanak a gondos doktorok annak érdekében, hogy bármilyen jellegű és felmerülő problémát már kezdeti stádiumban orvosolni tudjanak.

SZÁJSZKENNER

A Medit i700 szájszkenner higiénikus, kíméletes, kellemetlenségektől és fájdalomtól mentes lenyomatvételt tesz lehetővé. Elkerülhető a hányinger, légzési nehézség érzése, valamint a lenyomatvételi anyagok okozta irritáció. Azonnali 3D virtuális képet ad a fogakról, forradalmasítja a fogászati lenyomatvétel technikáját. A röntgensugár nélküli szkenner ötvözi a kiváló szkennelési- és az úttörő „caries” diagnosztikai technológiát, amely lehetővé teszi mind a felületi, mind a fogak közötti, szabad szemmel nem látható fogszuvasodás korai felismerését.

KONZULTÁCIÓ

Mind a budai, mind a pesti klinikán történő kezelést egy, a szakterületén kiemelkedő tudású szakorvos vagy szakasszisztens végzi. A vizsgálatokat, kezeléseket minden esetben konzultáció előzi meg.

PROFESSZIONÁLIS FOGTISZTÍTÁS

EMS Prophylaxis Master - A fogakon lévő elszíneződéseket és lerakódásokat fájdalom nélkül távolítják el az Implant Központ Buda kiváló szakorvosai és dentálhigiénikusai.

Mennyi időt vesz igénybe az „Első találkozás csomag”?

Az első találkozás minden lépésével együtt nagyjából 1 órát vesz igénybe.

 

Hogyan készülj a vizsgálatra?

Alapvetően nem szükséges külön felkészülés.

Ár:

A csomag ára 85 000 Ft/fő, amit a Stickl Yachts hajótulajdonosai 2 fő részére a hírlevélben kapott kuponkód birtokában díjmentesen vehetnek igénybe.

További kérdések:

Pontos információkért kérünk, látogass el az Implant Központ Buda weboldalára, ahol megismerkedhetsz a kezeléseket végző kollégákkal, illetve részletes tájékoztatást kapsz a szolgáltatásokról.

Szeretettel vár
az Implant Központ Buda csapata

Csobbanj velünk a hajós élményekbe!

Stickl%20LogoArtboard%201_edited.png
IMPLANT_LOGO.png
bottom of page